fbpx

Fotografii minunate oriunde, oricand, oricum

Consider ca fiecare fotograf de nunta are nevoie de anumite conditii pentru a realiza fotografii frumoase. Unii isi doresc timp pentru ca sunt perfectionisti. Altii introduc cadre fashion in fotografia de nunta, fiind nevoiti sa monteze lumini sau sa interactioneze mai mult cu mirii, indicand-le anumite pozitii de revista. Sunt si fotografi care au nevoie backgrounduri frumoase in natura sau in locatii luxoase. Asa considera ei ca pot realiza imagini perfecte. E normal ca fiecare fotograf sa isi doreasca aceste conditii si eu sunt unul dintre ei.

Nu intotdeauna se poate

Dar ce facem atunci cand timpul este insuficient? Ce facem atunci cand locatia nu aste la fel cum ne-am fi dorit noi? Le putem spune mirilor ca nu avem cum sa fotografiem ? Nu! NE ADAPTAM IN ORICE SITUATIE. Daca suntem profesionisi putem realiza fotografii minunate ORIUNDE, ORICUM, ORICAND. Facem tot posibilul sa avem cateva minute doar noi cu mirii.

Anul trecut m-am confruntat si eu cu cateva situatii de genul si am sa va povestec una dintre ele incercand sa va redau exact ce am gandit atunci:

”Mai sunt fix 10 minute pana cand mireasa incepe sa se imbrace. Nu are nicio fotografie. In casa spatiul este mic si e plin de rude. Intru in panica. Pfff, trebuie sa fac ceva! Macar doua-trei poze. TREBUIE!”

Ce fac?

Ies in curte! Gasesc un scaun intr-un colt inghesuit.
-Vino! Aici iti fac poze!
-Aici? Ma intreava mireasa…
-Da, aici. Avem fix 8 minute. In aceste 8 minute DOAR EU EXIST PENTRU TINE. Start!

Eu sunt Mihai Roman, Povestitorul de nunti, iar fotografiile de mai jos reprezinta o parte din ceea ce am reusit sa realizez in cele 8 minute:

Lasă un comentariu