fbpx

Fotograf Cununie Civila

Fotograf pentru cununie civila din Bucuresti

Esti pe pagina dedicata serviciilor mele ca fotograf de cununie civila, in Bucuresti, imprejurimi, chiar si mai departe. Aici poti „rasfoi” portofoliul meu de albume cu sedinte foto dedicate cununiei civile. Iti garantez ca vei viziona fotografii 100% profesionale.

Georgiana si Iulian

Andreea si Alex

Irina si Florin

Ruxandra si Florin

Exista situatii in care, clientii doresc sa organizeze evenimentul de cununie civila in alta data decat cea a nuntii. Daca ma vei alege pe mine la evenimentul tau, te asigur ca si aceste fotografii, dupa cum poti vedea mai sus, vor beneficia de aceeasi importanta, calitate si seriozitate. Vor fi surprinsi toti invitatii in fotografii, dar si toate momentele esentiale: sarutul, semnaturile, iesirea de la starea civila prin bolta de trandafiri, aruncarea orezului sau pozele de grup, de la sfarsit.

La cununie ma voi ocupa personal de aranjarea voastra in cadru. Vom evita impreuna imaginile sobre pentru ca vom creea, de comun acord, o atmosfera de buna dispozitie, unde zambetul va fi tema principala a pozelor, pentru ca eu stiu foarte bine cat de special este acest eveniment. Vei fi placut surprins de atentia pe care o acord si la cele mai mici detalii. Vor ramane amintiri deosebite cu cerceii sotiei sau papionul ori butonii sotului.

Pe toate acestea de mai sus ti le ofer la pret promotional (cere o oferta de pret) pentru Bucuresti, Ilfov, dar si alte localitati. Pentru Ilfov sau alte localitati se va adauga doar un mic cost de transport, in functie de distanta.

Testul pe care il voi trece cu brio la acest eveniment, cu siguranta ma va face mai apoi, fotograful tau de nunta!

fotograf profesionist de cununie civila