fbpx

Fotograf Cununie Civila

Fotograf pentru cununie civila din Bucuresti

Esti pe pagina dedicata serviciilor mele ca fotograf de cununie civila, in Bucuresti, imprejurimi, chiar si mai departe. Aici poti „rasfoi” portofoliul meu de albume cu sedinte foto dedicate cununiei civile. Iti garantez ca vei viziona fotografii 100% profesionale si frumoase, spun eu. Tu ce crezi?

Diana si Radu

Georgiana si Iulian

Irina si Florin

Andreea si Alex

Ruxandra si Florin

Monica si Valentin

Cristina si Valentin

Catalina si Bogdan

sedinta foto cununie civila casalina si bogdan

Alege fotograf profesionist la cununie

Exista situatii in care clientii doresc sa organizeze casatoria la starea civila in alta data decat cea a nuntii. Daca ma vei alege pe mine sa iti fiu fotograf la cununia civila, vei avea parte de o surpriza placuta. Te asigur ca si aceste imagini, dupa cum poti vedea in aceasta pagina, vor beneficia de aceeasi importanta, calitate, seriozitate si daruire, din partea mea.. Vor fi surprinsi toti invitatii in fotografii, dar si toate momentele esentiale: sarutul, semnaturile, iesirea de la starea civila prin bolta de trandafiri, aruncarea orezului sau pozele de grup, de la sfarsit.

Mihai Roman povestitorul de casatorii

La cununie ma voi ocupa personal de aranjarea voastra in cadru. Vom evita impreuna imaginile sobre pentru ca vom creea, de comun acord, o atmosfera de buna dispozitie, unde zambetul va fi tema principala a pozelor, pentru ca eu stiu foarte bine cat de special este acest eveniment. Vei fi placut surprins de atentia pe care o acord si la cele mai mici detalii. Vor ramane amintiri deosebite cu cerceii sotiei sau papionul ori butonii sotului.

Pe toate acestea de mai sus ti le ofer la pret promotional (cere o oferta de pret) pentru Bucuresti, Ilfov, dar si alte localitati. Pentru Ilfov sau alte localitati se va adauga doar un mic cost de transport, in functie de distanta.

Rezultatul pe care il vei vedea la acest eveniment, cu siguranta ma va face mai apoi, fotograful tau de nunta!

fotograf profesionist de cununie civila