fbpx

Fotograf Botez

Fotograf de botez din Bucuresti

Iti prezint aici serviciile mele ca fotograf de botez din Bucuresti, profesionist. In aceasta pagina vei gasi mai multe informatii, detalii si poze. Asadar, mai intai, te invit sa vizualizezi galeria foto de mai jos, pentru a te putea convinge de calitatea serviciilor pe care le ofer.

fotograf botez bucuresti - matei

Matei Cristian

Iulia si Teodor

bebelus matei costi

Matei Costi

Nicholas

Patrick Cassian

poze botez bucuresti

Povestitorul de botezuri

Am inceput meseria de fotograf profesionist in urma cu mai multi ani, facand poze la evenimente de botez. Sedintele foto cu bebelusi m-au invatat ca fiecare detaliu este important. E o bucurie sa poti imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente din viata oamenilor: botezul. Desi acum merg in general la nunti, de cate ori am ocazia, ma bucur ca prin fotografii, sa spun povestea emotionanta de la crestinarea copilului.

Fotograf profesionist de botez

Pot fi prezent pe intreaga durata a evenimentului sau doar pentru o parte a acestuia. Momentele principale sunt cele de acasa, de la biserica si cele de la restaurant. In oricare dintre aceste locatii, te asigur ca voi surprinde emotia clipelor cele mai importante. Recomandarea mea insa, este ca sedinta foto cu bebelusul sa aiba loc acasa, chiar inainte de plecarea. E locul unde copilul se simte cel mai linistit si poate fi surprins cel mai bine.

Eu pun mare accent pe seriozitate si pe profesionalism, mereu cautand sa traduc sentimentele in fotografii minunate. Toate acestea, pentru ca imi doresc sa infatisez bebelusul, dar si pe voi (alaturi de invitati), in cea mai buna lumina. Atat la propriu cat si la figurat.

Asadar, daca ai norocul sa ma prinzi liber in ziua dorita, voi veni cu mare drag sa fac poze la botezul copilului tau. Alege Mihai Roman cu incredere. Vei avea garantat un fotograf de botez profesionist si cu multa experienta.

sedinta foto bebe