Fotograf Botez Profesionist Din Bucuresti

Iti prezint aici serviciile mele ca fotograf de botez profesionist din Bucuresti. In aceasta pagina vei gasi mai multe informatii si detalii. Dar, mai intai, te invit sa vizualizati galeria foto de mai jos pentru a te putea convinge de calitatea serviciilor mele.

Albume Fotograf De Botez

Sasha

sasha 1

Patrick Cassian

patrick cassian 1

Galerie Foto – Selectii

Fotograf Profesionist De Botez Din Bucuresti

Am inceput meseria de fotograf profesionist in urma cu mai multi ani, facand poze chiar la evenimente de botez. Sedintele foto cu bebelusi m-au invatat ca fiecare detaliu este important si trebuie surprins cat mai bine. E o bucurie, de fiecare data, sa poti imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente din viata oamenilor: botezul. Desi prin natura meseriei, acum merg la multe feluri de evenimente (in general de nunta), botezurile sunt printre preferatele mele. Fiind partas la acestea, m-am bucurat ca prin fotografii, sa spun povestea unor amintiri frumoase si pline de emotie.

Eu pun mare accent pe seriozitate si pe profesionalism, Sunt atent chiar si la cele mai mici detali si caut mereu sa traduc sentimentele in fotografii minunate. Toate acestea, pentru ca vreau sa infatisez bebelusul, dar si pe voi (alaturi de invitati), in cea mai buna lumina. Atat la propriu cat si la figurat.

Lucrez numai cu aparate foto si accesorii de ultima generatie si folosesc cele mai noi tehnici in realizarea si editarea profesionista a pozelor. Sunt mereu in pas cu trend-urile din domeniu, pentru a-ti  putea oferi servicii de cea mai buna calitate.

Ca fotograf la botez pot fi prezent pe intreaga durata a evenimentului sau doar pentru o parte a acestuia. Momentele principale fiind cele de acasa, la biserica si la restaurant. In oricare dintre aceste locatii, te asigur ca voi surprinde emotia clipelor cele mai importante. Recomandarea mea insa, este ca sedinta foto cu bebelusul sa aiba loc acasa, inainte de plecarea. E locul unde micutul vostru se simte cel mai linistit si poate fi surprins cel mai bine.

Detalii de contact – Mihai Roman

Cum spuneam si la inceput, eu sunt din Bucuresti. Cu toate acestea, ma pot deplasa la botez si in Ilfov, alte localitati si uneori, in masura posibilitatilor, chiar si in afara tarii. Pentru aceste din urma, la pret se va adauga, un cost de transport (eventual cazare), in functie de distanta.

In cazul in care, sunt lucruri pe care vrei sa le stii, pe care eu nu le-am cuprins aici, nu ezita sa ma contactezi. Iti voi raspunde cu rabdare tuturor intrebarilor si in cel mai scurt timp posibil. Ma poti contacta telefonic sau imi poti scrie in formularul de contact. In acest formular imi poti cere si o oferta de pret, lasandu-mi cateva detalii despre botez. De asemenea, imi poti scrie si pe pagina mea de Facebook. Asadar, daca iti doresti un fotograf de botez profesionist si cu experienta, alege Mihai Roman, cu incredere.

Fotograf Botez Profesionist Din Bucuresti
5 (100%) 6 vote[s]