fbpx

Fotograf Botez

Fotograf de botez din Bucuresti

Iti prezint aici serviciile mele ca fotograf de botez din Bucuresti, profesionist. In aceasta pagina vei gasi mai multe informatii, detalii si, mai ales, multe fotografii. de botezuri. Asadar, mai intai, te invit sa vizualizezi galeriile foto de mai jos, pentru a te convinge de calitatea serviciilor pe care ti le pot oferi.

fotograf botez bucuresti - matei

Matei Cristian

fotograf botez bucuresti

Iulia si Teodor

bebelus matei costi

Matei Costi

poze botez bucuresti

Fotograf profesionist de botez

Acum, dupa ce mi-ai vizualizat portofoliul, as vrea sa iti spun si cateva lucruri despre mine, Mihai Roman, omul. Am inceput meseria de fotograf profesionist in urma cu peste 8 ani, facand primele poze chiar la evenimente de botez, in Bucuresti. Mai exact, mai intai la crestinarea fiului meu cel mare, iar apoi la cativa prieteni de familie. Vazand incatarea lor dupa ce au vazuty pozele am stiut ca asta vreu sa fac in viata si de aici totul a decurs natural. Sedintele foto cu bebelusi m-au invatat ca fiecare detaliu este important. E o bucurie sa poti imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente din viata oamenilor.. Dar ca sa ma cunosti si mai bine, te invit sa vezi ce spun oamenii care au lucrat deja cu mine si au avut amabilitatea de a-mi lasa recenzii. Desi in ultimii ani am mers in general la nunti, acum, de cate ori am ocazia, ma bucur ca prin fotografii sa spun si povestea emotionanta de la botezul copilului.

Mihai Roman - Povestitorul de botezuri

In functie de dorinte, eu pot fi prezent pe intreaga durata a evenimentului de botez sau doar pentru o parte a acestuia. Momentele principale sunt cele de acasa, de la biserica si cele de la restaurant. In oricare dintre aceste locatii, te asigur ca voi surprinde emotia clipelor cele mai importante si mai intense. Recomandarea mea insa, este ca sedinta foto de bebe sa aiba loc acasa, chiar inainte de plecarea la biserica. Acasa este locul unde bebelusul se simte cel mai linistit si poate fi surprins cel mai bine, in imagini irepetabile.

Eu pun mare accent pe profesionalism, pe seriozitate si pe calitate, mereu cautand sa traduc sentimentele in imagini cat mai frumoase.. Toate acestea, pentru ca imi doresc sa infatisez bebelusul, dar si pe voi (alaturi de invitati), in cea mai buna lumina. Atat la propriu cat si la figurat. Cu toate acestea, sa tii ca sunt o fire deschisa prietenoasa, vesela si glumeata.

Asadar, daca vom avea norocul sa ne sincroniam programul in ziua dorita, voi veni cu mare drag sa fac poze la botezul copilului tau.

Alege Mihai Roman cu incredere. Vei avea garantat un fotograf de botez din Bucuresti, profesionist si cu multa experienta.

sedinta foto bebe