fbpx

Fotograf Botez

Fotograf de botez din Bucuresti - Mihai Roman

Iti prezint aici serviciile mele ca fotograf de botez din Bucuresti, profesionist. In aceasta pagina vei gasi mai multe informatii, detalii si, mai ales, multe fotografii. de botezuri. Asadar, mai intai, te invit sa vizualizezi galeriile cu sedinte foto de mai jos, pentru a te convinge de calitatea serviciilor pe care le ofer.

fotograf botez bucuresti - matei

Matei Cristian

fotograf profesionist botez bucuresti

Iulia si Teodor

bebelus matei costi

Matei Costi

fotograf de botez bucuresti - mihai roman

Alege un fotograf profesionist la botez

Acum, dupa ce mi-ai vizualizat portofoliul, as vrea sa iti spun si cateva lucruri despre mine, Mihai Roman, omul. Am inceput meseria de fotograf profesionist in urma cu peste 8 ani, facand primele poze chiar la evenimente de botez, in Bucuresti. Mai exact, mai intai la crestinarea fiului meu cel mare, iar apoi la cativa prieteni de familie. Vazand incatarea lor dupa ce au vazut pozele am stiut ca asta vreu sa fac in viata si de atunci pana acum totul a decurs foarte normal si, mai ales, natural .

Povestitorul de botezuri, din Bucuresti

Sedintele foto cu bebelusi m-au invatat ca fiecare detaliu este important. E o bucurie sa poti imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente din viata oamenilor.. Dar ca sa ma cunosti si mai bine, te invit sa vezi ce spun oamenii care au beneficiat deja de serviciile mele ca fotograf.. Cei care au lucrat deja cu mine si au avut amabilitatea de a-mi lasa si cate o recenzie.

Desi in ultimii ani merg mai mult la nunti, de cate ori am ocazia, ma bucur ca prin fotografii sa spun si povestea emotionanta de la botezul copilului. Daca vom avea norocul sa ne sincroniam programul in ziua dorita, voi veni cu mare drag sa fac poze la botezul copilului tau.

 

fotograf botez bucuresti
crestinare casian

Mihai Roman - Profesionist, cu adevarat

In functie de dorinte, eu pot fi prezent pe toata durata a evenimentului de botez sau doar pentru o parte a acestuia. Momentele principale sunt cele de acasa, de la biserica si cele de la restaurant. In oricare dintre aceste locatii, te asigur ca voi surprinde emotia clipelor cele mai importante si mai intense. Recomandarea mea insa, este ca sedinta foto de bebe sa aiba loc acasa, chiar inainte de plecarea la biserica. Acasa este locul unde bebelusul se simte cel mai linistit si poate fi surprins cel mai bine, in imagini irepetabile.

Eu pun mare accent pe seriozitate si pe calitate si consider ca aceste elemente te fac profesionist, in orice domeniu ai activa. In cazul meu, eu caut mereu sa traduc sentimentele voastre in imagini cat mai frumoase. Toate acestea, pentru ca imi doresc sa infatisez bebelusul, dar si pe voi (alaturi de invitati), in cea mai buna lumina, atat la propriu cat si la figurat.

Desi imi fac treaba cu multa seriozitate, sa nu te gansdesti ca sunt un tip sobru sau ursuz. Dimpotriva, vei vedea ca sunt o fire prietenoasa, vesela si glumeata. Asadar, la botez, poti alege cu incredere Mihai Roman. Vei avea, garantat, un fotograf profesionist din Bucuresti, cu multa experienta.

fotograf de botez profesionist bucuresti