fbpx

Fotograf Nunta

Fotograf nunta din Bucuresti

Iti prezint portofoliul meu ca fotograf de nunta din Bucuresti, profesionist .De asemenea, daca vei avea timpul si rabdarea necesare, mai jos (dupa albume foto), te invit sa citesti mai multe detalii despre mine si serviciile mele la nunti.

fotograf profesionist nunta bucuresti

Ioana si Razvan

nunta adelina si ionut

Adelina si Ionut

traash the dress adelina ionut

Trash The Dress

nunta larisa si valentin

Larisa si Valentin

fotograf de nunta bucuresti

Cristina si Valentin

cum am facut

Cum am facut

fotograf nunta

Sedinta Foto Cristina & Vali

nunta victoria si ionut

Victoria si Ionut

fotograf profesionist nunta 1

Irina si Alex

Fotografii de detaliu

fotograf de nunta

Andreea si Bogdan

nunta florentina si marius

Florentina si Marius

denisa adrian

Denisa si Adrian

fotograf profesionist - mihai roman

Fotograf profesionist nunta Mihai Roman

In calitate de fotograf profesionist de nunta, (din Bucuresti) pun foarte multa pasiune si ma dedic 100%, pentru ca fac cu placere aceasta meserie. Pentru mine, urmatorul eveniment reprezinta o noua poveste pe care vreau sa o redau cat mai frumos. Da, pentru mine nuntile sunt povesti. Daca si tu ma vei alege pe mine sa iti scriu povestea, te asigur ca imi voi folosi toata experienta pentru un rezultat pe masura asteptarilor.

De la bun inceput, ne vom sfatui cu privire la tot ce va implica colaborarea noastra la nunta ta. Ca fotograf profesionist, dar si ca om, eu sunt foarte deschis si comunicativ. Nu ma voi zgarci sa-ti ofer toata consilierea de care ai nevoie. Fie ca e vorba de pozitionarea voastra in cadre care sa va avantajeze sau de alegerea locatiei pentru sedinta foto. In general, cu orice va putea aduce un plus imaginilor.

Nu voi stramba din nas la eventualele tale idei sau propuneri. Pentru mine comunicarea este foarte importanta pentru reusita rezultatului final si nu am aroganta celui care le stie el pe toate.

Vreau sa te asigur ca dotarile mele tehnice sunt de ultima ora. Pornind de la aparate foto, obiective si blitz-uri, pana la lumini, blende, etc. Cu toate acestea din urma, voi fi ajutat de catre asistentul meu, impreuna cu care voi veni. Eu iti pot recomanda si un cameraman profesionist din Bucuresti, de asemenea, pentru partea de video,

fotograf de nunta bucuresti - mihai roman
foto nunta

Povestitorul de nunti

Acord o foarte mare atentie tuturor momentelor importante de la nunta, dar si micilor detalii. Probabil ai observat asta, daca ai vizionat fotografiile mele. Imi plac culorile vii si, uneori (cand consider eu ca este cazul), pozele alb-negru.
Trebue sa mai stii ca, in cazul meu, nu vei sta cu lunile in asteptarea pozelor. Sunt expert in editarea profesionala si rapida a imaginilor si, pentru asta, folosesc cele mai bune programe de editare, cu licenta.

Imi place sa folosesc si retelele de socializare. Gasesti link-urile catre paginile mele in stanga, in josul paginii. Cel mai des sunt activ sunt pe Facebook. Acolo ma bucur sa am alaturi peste 69 de mii de oameni ce apreciaza munca mea. Acolo postez de cate ori am noutati. Asa ca, daca vrei si tu sa fii la curent cu cele mai recente realizari ale mele, te invit sa mi te alaturi printr-un simplu Like.

Daca ti-am starnit interesul, ma poti contacta pentru a face o rezervare, pentru mai multe informatii sau imi poti cere o oferta de pret. Sunt din Bucuresti, dar in masura posibilitatii pot veni ca fotograf la nunta ta, chiar daca aceasta are loc in alta localitate sau chiar in alta tara.

Eu sunt Mihai Roman si povestesc nunti, prin imagini. Vrei sa fii povestea mea?

fotograf nunta bucuresti - profesionist