fbpx

Fotograf Nunta

Fotograf de nunta din Bucuresti

Iti prezint portofoliul meu ca fotograf de nunta din Bucuresti, profesionist .De asemenea, daca vei avea timpul si rabdarea necesare, mai jos (dupa albume foto), te invit sa citesti mai multe detalii despre mine si serviciile mele la nunti.

Diana si Razvan

Madalina si Razvan

Monica si Valentin

Geanina si Catalin

Trash The Dress Alexandra si Lari

Andra si Madalin

Alexandra si Laurentiu

Larisa si Valentin

Diana si Radu

Larisa si Catalin

Adina si Bogdan

Alexandra si Mircea

Andreea si Alex

Sedinta Foto Alexandra si Ionut

Andreea si Lucian

fotograf profesionist - mihai roman

Mihai Roman​: fotograf profesionist nunta

In calitate de fotograf profesionist de nunta, pun foarte multa pasiune si ma dedic 100%, pentru ca fac cu placere aceasta meserie. Pentru mine, urmatorul eveniment reprezinta o noua poveste pe care vreau sa o redau cat mai frumos. Da, pentru mine nuntile sunt povesti. Daca si tu ma vei alege pe mine sa iti scriu povestea, te asigur ca imi voi folosi toata experienta pentru un rezultat pe masura asteptarilor.

Povestitorul de nunti, din Bucuresti

De la bun inceput, ne vom sfatui cu privire la tot ce va implica colaborarea noastra la nunta ta. Ca fotograf profesionist (din Bucuresti), dar si ca om, eu sunt foarte deschis si comunicativ. Nu ma voi zgarci sa-ti ofer toata consilierea de care ai nevoie. Fie ca e vorba de pozitionarea voastra in cadre care sa va avantajeze sau de alegerea locatiei pentru sedinta foto. In general, cu orice va putea aduce un plus imaginilor.

Nu voi stramba din nas la eventualele tale idei sau propuneri. Pentru mine comunicarea este foarte importanta pentru reusita rezultatului final si nu am aroganta celui care le stie el pe toate.

Vreau sa te asigur ca dotarile mele tehnice sunt de ultima ora. Pornind de la aparate foto, obiective si blitz-uri, pana la lumini, blende, etc. Cu toate acestea din urma, voi fi ajutat de catre asistentul meu, impreuna cu care voi veni. Eu iti pot recomanda si un cameraman profesionist din Bucuresti, de asemenea, pentru partea de video,

fotograf de nunta bucuresti - mihai roman
foto nunta

Alege un adevarat profesionist

Acord o foarte mare atentie tuturor momentelor importante de la nunta, dar si micilor detalii. Probabil ai observat asta, daca ai vizionat fotografiile mele. Imi plac culorile vii si, uneori (cand consider eu ca e cazul), pozele alb-negru. Trebue sa stii ca, in cazul meu, nu vei sta cu lunile asteptand pozele. Sunt expert in editarea profesionala si rapida a imaginilor si, pentru asta, folosesc cele mai bune programe de editare, cu licenta.

Imi place sa folosesc si retelele de socializare. Gasesti link-urile catre paginile mele in stanga, in josul paginii. Cel mai des sunt activ sunt pe Facebook. Acolo ma bucur sa am alaturi peste 88 de mii de oameni ce apreciaza munca mea. Acolo postez de cate ori am noutati. Asa ca, daca vrei si tu sa fii la curent cu cele mai recente realizari ale mele, te invit sa mi te alaturi printr-un simplu Like.

Daca ti-am starnit interesul, ma poti contacta pentru a face o rezervare, pentru mai multe informatii sau imi poti cere o oferta de pret. Eu sunt  bucurestean, dar in masura posibilitatii pot veni ca fotograf la nunta ta, chiar daca aceasta are loc in alta localitate sau chiar in alta tara.

Eu sunt Mihai Roman si povestesc nunti, prin imagini. Vrei sa fii povestea mea?

fotograf nunta bucuresti - profesionist
5/5 - (598 votes)